Актьорът Патрик Демпси е най-сексапилният жив мъж на планетата за 2023

...
Актьорът Патрик Демпси е най-сексапилният жив мъж на планетата за 2023
Коментари Харесай

Сп. People обяви Патрик Демпси за най-сексапилния мъж


Актьорът Патрик Демпси е най-сексапилният жив мъж на планетата за 2023 година, разгласи сп. People.

„ Радвам се, че това се случва в този миг от живота ми “, споделя самият той и прибавя, че може да употребява това самопризнание, с цел да направи " нещо позитивно. “ 

Изминаха съвсем две десетилетия, откакто Патрик Демпси се появи на дребния екран в ролята на неврохирурга Дерек Шепърд в сериала „  Анатомията на Грей “, с който става прочут. Гледали сме го и  голям брой други телевизионни и кино продукции, измежду които „ Уил и Грейс “ (Will & Grace), „ Омагьосана “ (Enchanted), “Шаферът “ (Made of Honor) и „ Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта “ (Bridget Jones's Baby). 

На въпрос на People какво си е помислил, когато е научил, че е разгласен за най-сексапилния мъж, той дава отговор: „ Бях изцяло шокиран, а по-късно започнах да се дръзвам, като че ли това е смешка, нали? “ 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by People Magazine (@people)

Актьорът споделя, че децата му " просто ще му се подиграват и ще се заяждат с него и ще измислят всяка причина, заради която не би трябвало да съм “. Заедно със брачната половинка си Джилиън, която е гримьорка и има лична линия за хубост, има три деца.

Най-близо до сърцето му е Dempsey Center , който той основава в чест на починалата си майка в поддръжка на пациенти с рак и техните близки. Обича високите скорости и е разпален скиор (в гимназията печели шампионата на щата  Мейн  по ски слалом и до през днешния ден продължава да  прекарва огромна част от свободното си време в планината.  

За него колите не са просто занимание, а част от него, както и това да бъде артист, както споделя в изявление за Reuters през  2014 година:  „ Не мога да си показва да не се състезавам. Това в действителност ме държи стимулиран. Това е всичко, за което мисля всеки ден “. Състезавал се е в влиятелни надпревари като „ 24-те часа на Льо Ман “, „ Ролекс 24 “ и също така има сбирка от спортни и ретро коли. 

И скоро ще го гледаме във кино лентата на Майкъл Ман  " Ферари " (българската премиера е на 5 януари) в ролята на  италианския авто играч Пиеро Таруфи. Лентата е  основана на книгата Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine на Брок Йейтс. В функциите са още Адам Драйвър ( като Енцо Ферари), Пенелопе Круз, Шейлийн Уудли и други. Режисьор е Майкъл Ман. 

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР